Portofoliu Proiecte Web Design

In cei peste 11 ani de activitate, Design19 a adunat in portofoliul sau sute de proiecte de design dedicate unor companii din Cluj, din intreaga Romanie si chiar si din strainatate. De fiecare data, echipa noastra a dat dovada de pasiune canalizata pe cele mai eficiente strategii, abilitatea de a coda sofisticat, dar intuitiv, atentie la detalii si perseverenta de a testa si de a rafina proiectele de web design si development pana la cele mai complexe nivele. Iata si rezultatele:

Servicii oferite
  • design
  • dezvoltare
  • marketing

Feedback-ul clientilor Design19

clients

Pentru noi parteneriatul cu Design19 inseamna, sapte site-uri, mii de ore de munca alocate noua, proiecte si idei inovatoare puse in practica, o relatie de prietenie castigata si multe alte avantaje.

Exigenta lor, seriozitatea in ceea ce fac, standardul autoimpus, creativitatea si originalitatea sunt argumentele principale pentru care suntem hotarati sa ramanem in parteneriat mult timp de acum incolo.

Suntem onorati sa colaboram cu ei.


Catalin Priscornita, Manager general Blitz Imobiliare

Inca din 2008 de cand am inceput colaborarea cu Design 19, am fost foarte multumit de serviciile si proptitudinea cu care ati raspuns cererii mele. Un punct forte a fost abordarea, initiativa si imaginatia in ce priveste designul web. Va multumesc ca ati avut rabdare cu un client dificil care a schimbat de aproximativ 11 ori interfata site-ului.

Sfaturile in ce priveste SEO au fost de mare folos (au dat rezultate foarte bune pe 5 cuvinte in cautarile Google).
Puncte slabe: suficiente dar prea marunte pentru a fi mentionate.


Gigi Vasilache, General Manager Parchet pe viata

Am pornit proiectul constructiei acestui website cu un standard calitativ inalt si cerinte de design care trebuiau foarte atent respectate. Design19 au pus in practica un concept asa cum ni l-am imaginat – curat, simplu si sugestiv, puternic. Mai mult, ne-au depasit asteptarile prin respectarea graficului de timp si a bugetului.

Cel mai mult apreciem faptul ca au inteles foarte bine necesitatile companiei si ne-au intampinat cu idei noi, care sa completeze viziunea noastra. Rezultatul a fost o colaborare de exemplu, din care nu a lipsit rabdarea, energia si profesionalismul.

Ii recomandam pentru creativitate, know-how tehnic, eficienta si le multumim pentru ca contribuit la acest proiect.recomandam pentru creativitate, know-how tehnic, eficienta si le multumim pentru ca contribuit la acest proiect.


Raluca Deac, Communications Officer ING Service Center Europe

In timp ce cautam o companie partenera, pentru dezvoltarea website-ului, am gasit pe Google Design19 din Cluj-Napoca, Romania si i-am contactat pentru a reconstrui website-ul companiei, cardplmsolutions.com. Probabil ca nu sunt cea mai ieftina companie din acest domeniu, dar daca va doriti design-uri atractive si un website de calitate nu trebuie sa alegi ce e mai ieftin. Am fost foarte multumita de relatia de colaborare din ultimii 2 ani; sunt rapizi si au cel mai bun suport in timp real pentru urgente.


Corina van de Pas Florea, Manager marketing cards PLM Solutions B.V.

Am inceput sa lucrez cu cei de la Design19 acum patru ani. In tot acest timp, am primit servicii de calitate care ne-au determinat sa le incredintam si cel mai nou proiect al nostru: IBC Focus.

Rezultatul excelent ne-a intarit convingerile. Asteptam cu nerabdare o colaborare eficienta pentru proiectele viitoare!


Andrei Spataru, Manager general IBC Focus

Am inceput colaborarea cu Design19 pentru crearea shop-ului 543.ro, pentru ca am avut nevoie de o echipa profesionista, care sa respecte termenul strict de lansare si standardele inalte de design. Ceea ce am apreciat foarte mult a fost promptitudinea raspunsurilor, profesionalismul, dar si sfaturile permanente pentru imbunatatirea fiecarui aspect din website atat in timpul dezvoltarii cat si dupa lansare.


Stefan Logigan, Manager www.543.ro

Echipa Design19 a facut o treaba excelenta. Au fost extrem de proactivi si ne-au depasit asteptarile. Livrarea site-ului a fost corecta si in termenul propus. Raportul calitate/pret este foarte bun si ii recomandam ca unii dintre cei mai buni colaboratori ai nostri.


Calin Salistean, Manager general Best Trad

Te-a convins portofoliul nostru?

Sau poate nu esti sigur de unde sa incepi? Noi te putem asista in orice stadiu al proiectului tau, de la consultanta pana la implementare si mentenanta. Scrie-ne un mesaj si iti vom raspunde in cel mai scurt timp:

LUCRAM IMPREUNA