Mobile design si optimizare pentru dezvoltarea de aplicatii web PhoneGap, Android sau iOS

Utilizatorii se indeparteaza tot mai mult de clasicele desktop-uri, iar crearea de site-uri pentru mobil devine o cerinta de adaptare esentiala pentru orice business competitiv. Serviciile de web design mobil, singurele in masura sa ofere aceasta flexibilitate pe care clientul o asteapta in interactiunea cu brandul sunt, asadar, la mare cautare. Ele aduc insa cu sine si numeroase provocari.

Creare aplicatii web - dezvoltare aplicatii pentru Andorid, iOS sau PhoneGap

Una dintre principalele dileme o reprezinta decizia de a investi intr-un website pentru mobil sau intr-un design responsive al site-ului deja existent. Indiferent de alegere, crearea unui produs digital care sa functioneze impecabil independent de dimensiunea display-ului sau de sistemul de operare al dispozitivului folosit de client se poate dovedi o provocare.

Design 19 intelege insa perfect modul in care o experienta dezamagitoare afecteaza iremediabil relatia consumatorului cu brandul si tocmai de aceea, pentru noi, imposibilul nu este o optiune in materie de design pentru site-uri, indiferent de formatul agreat. In acest sens, recomandam ca dezvoltarea unor website-uri pentru mobil sa fie prioritatea numarul 1!

Creare aplicatii web pentru mobil - design creativ si responsive

Odata creata o baza flexibila, compatibila cu cele mai variate dispozitive mobile, implementarea unei versiuni web stabile si robuste devine partea cea mai facila a procesului de creatie. In plus, investind in realizarea unui site web pentru mobil de la bun inceput, le oferi utilizatorilor experiente ireprosabile, care ii vor fideliza. Cu timpul vei observa o crestere semnificativa a ratei de conversie si o reducere substantiala a costurilor de mentenanta si a investitiilor de extindere.

Mobile design si creare aplicatii web pentru Andorid, iOS sau PhoneGap

Mobile design de la A la Z:

Obiectivul Design19 este excelenta, iar expertii nostri in UI/UX reprezinta solutia acestui deziderat. Iti punem asadar la dispozitie designeri si specialisti in arhitectura vizuala, care te vor ajuta cu:

  • Crearea de rapoarte complexe si modele de analiza a business-ului;
  • Consultanta, planificare si implementare de UI/UX design;
  • Dezvoltare de aplicatii native sau aplicatii mobile de tip cross-platform;
  • Consultanta in materie de tehnologii mobile.

Toate acestea implica o intelegere profunda a business-ului tau, de la profilul pietei si al principalilor competitori pana la segmentele de public tinta si obiectivele asumate. Dupa ce stabilim exact ce vrei sa dezvolti, pentru cine anume si in ce context, trecem la partea de planificare a creatiei.

Cu ajutorul tau vom creiona profilele potentialilor clienti si harta experientei acestora pe website-ul tau. Vom stabilim succesiunea task-urilor si scenariile de interactiune, dupa care avansam catre partea de simulari, wireframe-uri si prototipuri interactive. Planificam, testam si generam rapoarte de uzabilitate, totul pentru a acoperi in detaliu fiecare aspect al interactiunii clientului cu brandul. Rezultatul final va fi un design mobil, flexibil, aerisit, care iti va oferi o identitate unica in constiinta consumatorilor si te va diferentia complet de competitori.

Creare aplicatii web pentru Andorid, iOS sau PhoneGap