Front-end development: servicii si solutii personalizate – produse digitale compatibile cu orice browser, platforma sau device

Estetica si functionalitatea sunt esentiale pentru succesul in online fata de exigentele consumatorilor, astfel ca cele doua s-au separat, treptat, tocmai pentru a putea fi studiate mai in profunzime si puse in practica mai eficient. Designerii grafici se concentreaza asadar exclusiv pe design, in timp ce front-end developerii exploreaza particularitatile limbajelor HTML, CSS sau JavaScript, asigurandu-se ca tot ceea ce livreaza designerii la capitolul estetica bifeaza si atributul functionalitatii.

Front-end development: servicii si solutii personalizate - Design19

Intentia este de a crea produse frumoase dar practice, compatibile cu orice browser, platforma sau dispozitiv. Aceasta compatibilitate este la fel de importanta ca si implementarea unor tehnici de responsive web design, ambele asigurand utilizatorilor o experienta intuitiva si placuta, lipsita de imprevizibil sau frustari. Toate acestea conduc, in timp, la cresterea reputatiei companiei si a notorietatii brandului.

Dincolo de rezultatele practice si estetice ale muncii noastre, menite sa satisfaca utilizatorii produsului tau, programatorii Design 19 se concentreaza la fel de mult si asupra ta, clientul nostru direct. Iti punem asadar la dispozitie blocuri de cod valid si curat, insotite de comentarii si documentari care sa te ajute sa intelegi perfect viziunea noastra.

Design 19 intelege si stapaneste perfect toate aceste tehnici, oferindu-ti solutii bazate pe cele mai diverse tehnologii:

  • HTML/CSS (xHTML, HTML5, CSS3)
  • JavaScript (jQuery, jQuery UI, Mootools, JavaScript, Prototype)
  • Framework-uri CSS (Twitter Bootstrap, HTML5 Boilerplate, 960 Grid, SASS, Less.css, Compass)
  • Implementare de CMS-uri (WordPress, Joomla,Magento)
  • Template-uri variate de email pentru utilizatorii de dispozitive desktop / mobile / web
  • Design mobile si responsive (media queries, retina display, jQuery Mobile, Bootstrap, foundation)
Servicii de front-end development - Design19

Cum decurge procesul nostru de front-end development:

Echipa noastra de developeri si designeri talentati a colaborat de-a lungul timpului cu sute de companii din toate colturile lumii. Am avut astfel privilegiul de a rezolva task-uri provocatoare de design si de a duce la bun sfarsit proiecte complexe de web de development pentru branduri renumite.

Pentru Design19, fiecare proiect de front-end development este o provocare si este tratat cu maximum de seriozitate si devotament, indiferent daca te afli in Cluj si ne putem intalni fata in fata sau daca te afli la celalalt capat al lumii! Produsul final este, intotdeauna, o aplicatie independenta de sisteme de operare, dispozitive de accesare, dimensiuni ale ecranelor sau orice alte aspecte tehnice, capabila oricand sa livreze cele mai bune rezultate, indiferent de canalul prin care este accesata!

Front-end development: servicii si solutii personalizate Cluj, Design19