Framework-ul PHP Laravel: dezvoltare de aplicatii web si proiecte digitale in Cluj, in tara si in strainatate

Serviciile noastre de programare Laravel se preteaza nevoilor celor mai competitive companii, de dimensiuni medii sau mari. Intelegem perfect complexitatea solutiilor web pe care le cauta aceste companii, iar scalabilitatea si flexibilitatea in modificari oferite de Laravel sunt ideale. Dezvoltarea de astfel de produse digitale moderne si extrem de sigure reprezinta una dintre cele mai solicitate oferte din portofoliul nostru.

Laravel: dezvoltare de aplicatii web si proiecte digitale  - Design19

Alegand sa colaborezi cu Design 19 pentru dezvoltarea unor proiecte digitale care implica o cunoastere profunda a programarii PHP si a functionalitatilor oferite de Laravel Framework, beneficiezi de avantaje care te vor propulsa cu mult inaintea competitorilor tai:

Aplicatii cu securitate avansata - desi Laravel este un sistem modular, developerii nostri au grija sa personalizeze fiecare modul utilizat in dezvoltarea aplicatiei tale, conform celor mai eficiente tehnici de programare. Pe langa scopul de a crea un produs digital robust dar fluid, urmarim si configurarea unui CMS logic si usor de utilizat.

Structuri intuitive si performante - stuctura noastra de dezvoltare da nastere unor modele intuitive si practice, bazate pe programare orientata pe obiecte si arhitectura de tip model-view-controller. Toate aceste deprinderi nu doar ne ajuta pe noi in atingerea cu succes a obiectivelor proiectului, ci si pe echipa ta, in administrarea ulterioara a site-ului de eCommerce Laravel.

Mentenanta si suport fara exceptie - odata finalizata dezvoltarea CMS-ului Laravel, focusul Design 19 se va orienta catre numeroasele procese de integrare a modulelor personalizate, a API-urilor, a functiilor gateway si payment. In plus, ne vom concentra si asupra tehnicilor de optimizare SEO, vom analiza, identifica si remedia eventualele bug-uri si vom lucra intens la imbunatatirea performantelor generale ale site-ului.

Servicii de programare Laravel - Design19

Procesul de programare Laravel PHP Framework:

Echipa Design19 iti sta la dispozitie pe tot parcursul colaborarii, de la analiza proiectului pana la implementare si, inclusiv, la etapele ulterioare de QA, suport si mentenanta. Sistemul nostru de lucru are in vedere:

  • Strategii si consultanta Laravel – iti dedicam un project manager cu care vei putea comunica deschis si direct pe toata durata proiectului, acesta avand si sarcina de a-ti analiza business-ul si de a stabili impreuna cu tine obiectivele prioritare;
  • Programare si design Laravel – planificam, proiectam si codam conform celor mai performante strategii de programare, indiferent daca iti doresti construirea de la zero a unui eCommerce site, eCommerce CMS sau simplu website.
  • Migrare, upgrade-uri, integrare simpla sau 3rd party Laravel – practic, acoperim orice fel de solicitari, atat pentru clientii aflati la prima interactiune cu acest framework PHP, cat si pentru cei care au ceva experienta sau isi doresc migrarea catre acest framework.
  • Suport si mentenanta Laravel – pe tot parcursul procesului de dezvoltare pastram permanent contactul cu tine, oferindu-ti update-uri periodice; odata finalizata aplicatia in linii mari, munca noastra continua pe partea de mentenanta si suport, servicii pe care ti le putem oferi astfel incat sa scapi de stresul gestionarii in-house.

Documentatia calitatii insoteste si ea fiecare proiect finalizat cu succes, pentru eventualitatea in care doresti sa continui pe cont propriu administrarea noii platforme. Indiferent de cum alegi sa procedezi mai departe, Design 19 iti ofera o serie de servicii post-livrare care sa iti asigure un maximum de confort in lucrul cu noul tau produs digital.

Servicii de dezvoltare sau implementare Laravel, Design19