Servicii de web design pentru aplicatii web responsive, usor de utilizat pe diferite platforme, desktop-uri, tablete si dispozitive mobile

Design-ul care frapeaza exclusiv estetic nu trece neobservat de clienti, insa atunci cand oferi solutii web captivante si intuitive, perceptia afacerii tale in online atinge un nou nivel. Impreuna, aceste doua tipuri de servicii web design ofera utilizatorilor o experienta extrem de atractiva.

web design

Potentialul unui design bine gandit este uimitor, indiferent daca ne raportam la website-uri, aplicatii pentru mobil sau aplicatii web complexe. El lucreaza direct asupra consumatorului, insa influenteaza, indirect:

  • Gradul de interactiune al utilizatorilor cu site-ul;
  • Traficul de pe site;
  • Modul in care website-ul este interpretat din punct de vedere SEO de catre crawleri;
  • Si, in cele din urma, rata conversiilor!
web design

Echipa Design19 este experta in dezvoltarea de astfel de solutii web si iti poate oferi asistenta in materie de:

UX design - servicii web design centrate pe experienta utilizatorului. Focusul nostru il reprezinta experienta globala a utilizatorului care ia contact cu produsele digitale ale business-ului tau. Ne asiguram ca website-ul are un design simplu si intuitiv, care, pe termen lung, sporeste satisfactia clientilor si le cultiva loialitatea. Consumatorii vor aprecia mai mult ca niciodata interactiunea cu brandul tau.

UI design - servicii web design centrate pe interfata. Focusul nostru il reprezinta detaliile privind dispozitivul de pe care se acceseaza website-ul, aspectul vizual al paginilor, in ansamblu, si al elementelor acestora (icon-uri, butoane, link-uri), in detaliu. Ne asiguram ca website-ul este deopotriva practic si estetic, incercand sa imbunatatim permanent modul in care arata si felul in care il face sa se simta pe utilizatorul sau.

In final, ne asiguram ca toata aceasta calatorie a unui potential client, de la prima interactiune cu brandul pana la punctul in care isi rezolva problema prin intermediul solutiilor oferite de tine, este pur si simplu impecabila.

web design

Strategia noastra:

Succesul proiectului depinde, intotdeauna, de cat de bine iti cunoastem business-ul. Tocmai de aceea incepem cu selectarea celor mai relevante informatii, cu scopul de a-ti cunoaste profilul activitatii, caracteristicile pietei si ale competitorilor directi, segmentele de public carora te adresezi, fluxul de pe site si comportamentul utilizatorilor pe site. Abia apoi trecem la conturarea unor scenarii diferite, pe care le testam individual, pentru a stabili strategia optima, intotdeauna prin raportare la cele mai bune practici de responsive web design si SEO.

Care este legatura dintre design si SEO? Ambele urmaresc rafinarea experientei pe care utilizatorul o are in interactiunea cu produsul tau digital. Echipa de designeri lucreaza pentru a-ti face website-ul cat mai atractiv. Optimizarea SEO lucreaza pentru a-ti face website-ul relevant, intuitiv si, mai ales, usor de folosit. In acest context, serviciile noastre SEO de audit, consultanta si implementare sunt extrem de utile si in stabilirea unor directii generale de design.

Pornind de la aceste scenarii, dezvoltam wireframe-uri si concepte de design pe care le discutam cu tine. In functie de feedback-ul primit, continuam optimizarea sau trecem direct la implementarea celei mai bune solutii web.

web design