WordPress: servicii si solutii in dezvoltarea de aplicatii si site-uri web personalizate

Companiile mici isi folosesc site-urile WordPress exclusiv in sensul traditional de publicare de continut. Insa companiile cu adevarat competitive stiu deja ca aceasta platforma poate servi la dezvoltarea unor aplicatii sofisticate dar practice si sigure, la costuri avantajoase, care sa ofere utilizatorilor o experienta total diferita de ceea ce exista deja pe piata. Design19 te poate ajuta sa pui la dispozitia clientilor tai o astfel de aplicatie sau website complet personalizat!

Servicii programare WordPress - aplicatii web si proiecte digitale personalizate


Indiferent daca vrei sa dezvolti de la zero un site WordPress, sa migrezi continutul deja existent de pe un alt CMS sau sa imbunatatesti un website creat pe aceasta platforma, serviciile noastre de programare WordPress includ, dar nu se limiteaza la:

  • Dezvoltarea de teme WordPress – dezvoltam de la zero teme personalizate, in regim responsive, conform celor mai moderne si eficiente practici de programare. Instalam si configuram aceste teme, ocupandu-ne chiar si de integrarea API respectiv integrarea e-commerce prin WooCommerce.
  • Dezvoltarea de plugin-uri WordPress – dezvoltam de la zero plugin-uri personalizate, dinamice, 100% scalabile si extrem de prietenoase cu utilizatorii, special concepute pentru tema aleasa de tine. Testam compatibilitatea si performantele lor in raport cu cea mai recenta versiune a acestui CMS si ne asiguram ca plugin-urile pe care ti le punem la dispozitie sunt suficient de flexibile pentru a putea fi upgradate pe viitor, in concordanta cu cerintele website-ului tau WordPress.
  • Mentenanta si suport WordPress – administram, la cerere, contul tau oferind solutii profesioniste si recomandari practice cu privire la upgrade-ul de teme, instalarea de plugin-uri sau implementarea de module personalizate fara niciun fel de downtime pentru site-ul tau.
  • Performanta si securitate WordPress – iti oferim cele mai performante solutii de securitate impotriva hacking-ului, efectuam automat backup-uri pentru protectia datelor si lucram constant la optimizarea vitezei si a performantelor platformei tale. In plus, putem gestiona instalarea si configurarea profesionala a plugin-ului WordPress W3 Total Cache, oferim suport pe partea de servere, implementare CDN si optimizare SEO.
  • Gazduire WordPress – oferim suport pentru orice modificare a sistemului si regimului de gazduire a site-ului tau WordPress, de la recomandari privind serverele si configurarea acestora pana la recuperarea de informatii si migrarea de date in cele mai bune conditii, fara niciun fel de downtime.
  • Outsourcing WordPress – intervenim in managementul eficient al proiectelor si oferim consultanta pentru cele mai bune practici de codare. Ori de cate ori te simti depasit de situatie sau vrei sa redirectionezi resursele interne in alte directii, Design 19 poate prelua toate aceste task-uri de management si programare WordPress.
Dezvoltare web WordPress - aplicatii web si proiecte digitale, Design19


Cum decurge procesul nostru de programare:

Totul incepe cu proiectarea celei mai fidele imagini a business-ului tau. In acest scop iti punem la dispozitie un project manager dedicat, care sa pastreze legatura intre echipa ta si a noastra si care sa evalueze constant nevoile proiectului tau. In baza informatiilor furnizate analizam profilul tau de business si determinam cea mai eficienta solutie pentru atingerea obiectivelor in cel mai scurt timp.

Tocmai pentru ca ne raportam intotdeauna la viziunea si ideile tale, avem mereu in vedere obiectivele tale de marketing. Odata ce am stabilit ca WordPress este, intr-adevar, cea mai buna solutie, trecem la partea de codare efectiva. Cunostintele noastre si deplina intelegere a principiilor de programare sunt ingredientele finale ale succesului tau digital!

Aplicatii si site-uri web personalizate - programare WordPress, Design19