Dezvoltare de aplicatii si site-uri Magento – web design, codare, optimizare si integrare pentru eCommerce

Pasiunea Design19 pentru cele mai inovatoare solutii Magento ne-a permis, de-a lungul timpului, sa ne dezvoltam abilitatea de a transforma limbajul de programare in limbajul business-ului tau. Sustinem cele mai competitive companii din Cluj si din tara in atingerea obiectivelor indraznete de marketing si intervenim activ in construirea unor experiente de brand cu adevarat unice pentru clientii acestora.

Servicii Magento - aplicatii web si proiecte digitale personalizate

Daca te regasesti cat de putin in profilul clientilor nostri, dezvoltatorii Magento si inginerii nostri certificati in Zend Framework sunt gata oricand sa te ajute in materie de:

Design si development - cream teme Magento complet personalizate (pornind fie de la PSD-urile tale, fie oferindu-ti serviciul nostru de conversie PSD to HTML) in regim responsive, intuitive, logice si perfect aliniate celor mai exigente standarde de programare.

Optimizare - ne ocupam de integrarea modulelor de plata respectiv shipping; configuram setarile cache ale serverului tau si te asistam in upgradarea noilor versiuni Magento ori de cate ori este necesar. In plus, oferim si asistenta pentru solutionarea problemelor curente sau identificarea si ameliorarea eventualelor bug-uri.

Extensibilitate - integram plugin-uri existente, free sau premium, in functie de nevoile si bugetul tau; alternativ putem dezvolta extensii noi, personalizate conform nevoilor tale, care sa iti transforme magazinul online intr-o resursa extrem de facil de folosit;

Integrare API - gestionam integrarea de API-uri provenind de la terte parti si SOAP API-uri, intr-un efort sustinut si constant de imbunatatire a performantelor website-ului tau. Ulterior integrarii, iti putem oferi, la cerere, servicii de suport si mentenanta.

Magento SEO - evaluam calitatea continutului si oferim indicatii privind optimizarea pentru cele mai relevante cuvinte cheie, ne asiguram ca magazinul este bine structurat, ca utilizatorii pot naviga usor prin el si ca toate linkurile functioneaza. In plus, oferim si consultanta pentru obtinerea unor link-uri de calitate si pentru sporirea vizibilitatii pe retelele sociale, toate acestea ca parte a unei strategii special concepute pentru un magazin online Magento.

Servicii Magento - aplicatii web si proiecte digitale e-commerce

Procesul nostru de programare Magento:

Scopul nostru este acela de a exploata la maximum numeroasele functionalitati si module oferite de aceasta platforma de e-commerce, optimizandu-le si personalizandu-le conform obiectivelor tale de marketing:

  • Incepem cu o analiza detaliata a cerintelor si particularitatilor proiectului tau
  • Discutam in amanunt toate aceste detalii, prin intermediul unui project manager dedicat
  • Stabilim, de comun acord, termenii de livrare si conditiile colaborarii
  • Dupa care incepem dezvoltarea celei mai robuste, eficiente si in detaliu personalizate platforme de eCommerce.
Servicii Magento - solutii personalizate de programare si dezvoltare web