Servicii optimizare SEO, social media marketing, web design si dezvoltare aplicatii web si magazine online

In materie de promovare web si optimizare SEO, Design19 ofera clientilor sai servicii optimizare website strategice, flexibile si complet personalizate. De la un simplu audit tehnic si consultanta aferenta pana la abonamente lunare, acoperim toata gama de servicii SEO. Indiferent daca detii un simplu site de prezentare, un magazin online sau o aplicatie web complexa, strategia noastra se bazeaza exclusiv pe tehnici complet naturale, de white hat SEO.

Scopul nostru este sa:

 • Sporim vizibilitatea afacerii tale si sa ii consolidam pozitia in rezultatele organice de cautare;
 • Crestem traficul catre afacerea ta online, prin optimizarea site-ului pe cale organica;
 • Te ajutam sa respecti in cele mai mici detalii cele mai bune practici de promovare SEO, recomandate de Google..

Tocmai de aceea ne asiguram ca:

 • Website-ul este optimizat SEO, satisfacand cerintele Google, si ofera continut de calitate, util si relevant pentru interogarile care aduc viziatorii pe site, satisfacand asteptarile acestora;
 • Utilizatorii website-ului tau au parte de cea mai buna experienta, indiferent de dispozitivul de pe care il acceseaza.

Odata incheiata partea de web design si dezvoltare web, incepe strategia noastra de optimizare a site-ului pentru motoare de cautare:

 • Auditul tehnic initial – evaluam situatia curenta si stabilim ce masuri se impun a fi implementate urgent: verificam numarul paginilor si link-urilor indexate, viteza de incarcare a paginilor, existenta atributelor Meta Title si Meta Description, eventualele erori, link-uri nefunctionale, redirectionari necesare, optimizarea imaginilor si multe altele.
 • Contul Google Analytics – cream si configuram contul, apoi monitorizam indicatorii de trafic si comportament al utilizatorilor inregistrati aici: surse si canale de trafic, monitorizare ecommerce, procentul de Bounce Rate pentru fiecare tip de dispozitiv in parte, numarul paginilor noi indexate si multe altele.
 • Contul Google Search Console – cream si configuram contul, apoi monitorizom toti indicatorii SEO pe care Google ii considera relevanti: cuvintele care ocupa cele mai bune pozitii in SERP, numarul impresiilor, al click-urilor si procentele CTR, sitemap-ul, indexarea paginilor, implementarea de Microformats si multe altele.
 • Raportul SEO detaliat lunar – instalam si interpretam constant informatiile oferite de acest tool de monitorizare. Oferim feedback real, sub forma unor materiale video de aproximativ 5 minute, din partea a 3 utilizatori reali care iti testeaza website-ul.
 • Monitorizarea comportamentului utilizatorilor cu Yandex Metrica – centralizam toate informatiile culese din conturile de Google Analytics si Google Search Console, sub forma un fisier Excel in Google Drive. La fiecare inceput de luna vei putea vedea direct observatiile noastre privind evolutia site-ului si recomandarile de optimizare pentru saptamanile urmatoare.
 • Recomandari si servicii complementare – pe langa toate aceste servicii de optimizare website, iti putem oferi si un pachet lunar de asistenta in promovarea pe retele sociale (care sa includa management de continut, newslettere si analiza surselor de trafic). Alternativ, iti putem oferi consultanta privind calitatea textelor de pe site sau te putem ajuta cu servicii de copywriting si redactare de continut optimizat SEO).

Strategia noastra:

In prima faza ne concentram asupra auditului tehnic si a configurarii celor doua conturi de Google Analytics respectiv Google Search Console.

Pe masura ce monitorizam si optimizam informatiile colectate gradual, cand proiectul ajunge la o anumita maturitate, trecem la promovarea activa a
cuvintelor cheie. Scopul este sa crestem usor, in mod natural, traficul de pe site si, odata cu acesta,
rata conversiilor:

 • Analizam cuvintele cheie si stabilim un top 50 al celor mai performante;
 • Clasificam cuvintele cheie selectate in functie de paginile pe care rankeaza in SERP;
 • In fiecare luna selectam un grup de cuvinte cheie de pe o pagina inferioara si optimizam website-ul astfel incat acestea sa avanseze in prima pagina;
 • Astfel cream un flux natural, care permite cuvintelor cheie din pagina a treia sau mai jos sa avanseze si ele in SERP.

Echipa Design19 are o expertiza vasta in acest domeniu, fiind oricand capabila sa ofere rezultate vizibile, cuantificabile si, mai presus de toate, personalizate! Optimizarea SEO locala este unul din punctele noastre forte si nu trebuie sa iti desfasori afacerea in Cluj-Napoca pentru a beneficia de ea!

Nu in ultimul rand, pentru ca acest tip de optimizare implica si aspecte mai tehnice, care tin de arhitectura site-ului, structura link-urilor, eficienta redirectionarilor si functionalitatea secventelor de cod CSS, JS, HTML etc, specialistii nostri in dezvoltarea web iti pot oferi si asistenta SEO tehnica.