Zend Framework: dezvoltarea de aplicatii si site-uri web personalizate

Design 19 ofera solutii personalizate de programare si dezvoltare web in Zend Framework pentru cele mai competitive companii, atat de pe piata din Cluj, cat si la nivel national sau international.

Dezvoltare web cu Zend Framework  - Design19

De la dezvoltarea de aplicatii mobile de prezentare, socializare sau ecommerce pana la aplicatii web complexe, serviciile noastre de dezvoltare in Zend Framework sunt cea mai buna solutie pentru ca iti ofera:

Aplicatii securizate - proiectele noastre complet personalizate se vor plia perfect cerintelor tale. Specialistii nostri in Zend codeaza complex si eficient, avand in vedere implementarea celor mai fiabile tehnici de interogare si punand astfel bazele unui cms Zend extrem de facil. Contributia lor este dublata de cea a echipei de QA, care se asigura, prin evaluari si testari succesive, ca produsul final este unul stabil si sigur.

Inginerie software performanta - indiferent daca optezi pentru un model arhitectural de tip OOP (programare orientata pe obiecte) sau MVC (model-view-controller), produsele noastre digitale in Zend Framework sunt programate pentru inalta performanta.

Servicii adiacente - ulterior integrarii modulelor personalizate si API, vom gestiona integrarea modulelor de plata si gateway, vom testa, identifica si remedia eventualele bug-uri, vom configura sistemul de caching si ne vom concentra asupra imbunatatirii performantelor site-ului, a vitezei de incarcare si a particularitatilor SEO.

Contureaza o experienta perfecta utilizand Zend Framework - Design19

Ce implica proiectul tau Zend Framework

Metodologia noastra urmareste o serie de etape clar delimitate:

  1. Ne intalnim pentru a discuta in detaliu proiectul tau, principalele cerinte si obiectivele pe care le ai;
  2. Stabilim cea mai buna solutie pentru nevoile business-ului tau, fie ca este vorba despre aplicatii ecommerce Zend, website-uri pentru mobil, sisteme de management a relatiei cu clientii sau orice alt proiect de dezvoltare Zend;
  3. Incepem studierea si planificarea, dupa care trecem la programarea propriu-zisa;
  4. Mentinem in permanenta legatura, punandu-ti la dispozitie un manager de proiect care te va informa constant cu privire la evolutia procesului.

In plus, fiecare astfel de proiect este urmat de o documentatie detaliata a calitatii, care sa te ajute sa preiei administrarea aplicatiei. Daca, pe parcurs, vei avea alte prioritati, Design19 poate ajuta pe partea de mentenanta si suport!

Pana atunci insa, iti stam la dispozitie cu o serie de servicii SEO complementare, in baza carora iti vom propune solutii pentru cresterea vizibilitatii in Google si a traficului organic dar, mai ales, a conversiilor!

Zend Framework - platforme interactive si intuitive, Design19