Strategii si metodologii de QA in dezvoltarea de aplicatii web pentru orice device

Focusul nostru, ca agentie, il reprezinta proiectele personalizate. In masura in care programarea si design-ul personalizat se abat de la normele traditionale, evaluarea, identificarea si corectarea eventualelor imperfectiuni sunt cu atat mai necesare.

Design19 dezvolta aplicatii web si website-uri pentru mobil sau desktop la cele mai inalte standarde de calitate. Clientii nostri se bucura de un pachet generos de evaluare, prin care asiguram:

  • Functionalitate deplina prin testare QA (quality assurance)
  • Compatibilitate cu orice tip de browsere
  • Atentie sporita in satisfacerea cerintelor clientilor
Strategii si metodologii de QA in dezvoltarea de aplicatii web

Pe scurt, odata incheiat procesul de development si design, continuam sa monitorizam, evaluam si testam produsul digital pentru a-l face perfect compatibil cu orice display, pentru a-i conferi un design unic si pentru a ne asigura ca reuseste sa comunice eficient mesajul principal al brandului, in orice context.

Acesta este scopul serviciului nostru de Quality Assurance, care se bazeaza pe:

  • Comunicare deschisa si practici documentate de consultanta;
  • Testari si reevaluari intensive, alaturi de o rafinare permanenta a tuturor proceselor
  • Cercetare si implementare asidua a celor mai noi si mai eficiente tendinte in programare.
Aplicatii web si website-uri pentru mobil sau desktop - Design19

In completarea acestui obiectiv de a crea aplicatii si site-uri care opereaza impecabil pe orice platforma si dispozitiv, Design 19 se afla in permanenta legatura cu clientii sai. Setam stadii de evolutie si termeni de livrare pe care ii respectam in amanunt. Suntem mereu la dispozitia ta, pentru intalniri fata in fata daca te afli in Cluj sau pentru comunicare deschisa prin orice canal daca te afli in alta parte a tarii sau in strainatate. Si iti raspundem prompt la cele mai diverse intrebari sau nelamuri

Testare functionalitate website - QA Design19