Suntem incantati sa iti dezvaluim noua noastra identitate!

Aceasta schimbare evidentiaza evolutia companiei noastre din 2005 si pana astazi. Descopera noua noastra identitate pe flowmatters.com

Roviniete

Overview

Scala Assistance s-a remarcat pe piata locala a vinietelor ca primul furnizor online de astfel de servicii. Compania s-a lansat in 2005, iar de atunci si pana in prezent si-a mentinut competitivitatea, reusind sa isi extinda serviciile si in Ungaria.

Iata cum am contribuit la transformarea business-ului lor online, facilitand vanzarea serviciilor de pe orice fel de dispozitiv mobil:

Provocare
Clientul si-a dorit ca site-ul prin care isi promova serviciile online sa poata fi accesat mult mai simplu, usor si rapid, indiferent de dispozitivele utilizate de vizitatori. O simpla implementare de responsive design nu era suficienta, astfel ca dezvoltarea unui site mobil dedicat a devenit o necesitate.


Abordare
Tocmai pentru a putea oferi utilizatorilor de telefoane mobile o experienta impecabila si o platforma de vanzari intuitiva, am optat pentru un design minimalist. Zonele de tap conturate au fost foarte generoase, permitand o navigare facila si o incarcare mai rapida a paginilor.


Implementare
Cum produsele comercializate in cadrul site-ului fac parte din sistemul national de taxare a transportului pe drumuri publice, vanzarea lor a impus, de la bun inceput, necesitatea anumitor implementari. Aplicatia dedicata a fost, asadar, conectata la API-ul de generare al rovinietelor, dar si la cel al CNADNR (CNAIR). In acelasi sens am lucrat intens la implementarea unui sistem de plati online sigur si eficient.

Pe langa toate acestea, a trebuit sa tinem cont de faptul ca produsele vandute vizeaza deopotriva Romania si Ungaria, iar clientii pot avea si ei diferite nationalitati. Am facut, asadar, varianta mobila accesibila, la fel ca cea pentru desktop, in 8 limbi straine, iar accentul principal l-am pus asupra calculatorului de preturi, cel mai util instrument al platformei.

***

Dezvoltarea unei versiuni pentru mobil a unui site care avea deja mare succes in online a impus provocari in mod constant. Insa produsul final, platforma mobila de vanzari de viniete, functioneaza atat de simplu, rapid si natural, incat contribuie si mai mult la succesul Scala Assistance.

Services Provided

UI/UX Design

Design dedicat dispozitivelor mobile, proiectat pentru simplificarea procesului de achizitie online.

Web Development

Platforma custom Zend, dedicata dispozitivelor mobile, integrare API CNADNR (CNAIR), procesator plati

Clientii nostri

blitz
dacia
dailser
eurogsm
getsetclean
ibcfocus
iquest
ing
jazzintheparkk
melarox
oriflame
artimex
piata
gutenberg
renault
romarg
navmar
sesame
vitacom
vitrina
tabita
bebebrands
chiritalaw
globalinvest
chicville
cmuse
humanbody
lola
parchetpeviata
radp
sdcproiect
roviniete
qubdesign
materom
marlex
fapte