Suntem incantati sa iti dezvaluim noua noastra identitate!

Aceasta schimbare evidentiaza evolutia companiei noastre din 2005 si pana astazi. Descopera noua noastra identitate pe flowmatters.com

Agromco

Overview

AGROMCO este unul dintre cei mai importanti membri ai pietei agricole din Romania. Prin natura business-ului sau, vine in ajutorul fermierilor locali, facilitandu-le accesul la resurse globale si ajutandu-i sa isi dezvolte afaceri sustenabile si durabile.

Iata cum am ajutat, la randul nostru, AGROMCO sa isi contureze o prezenta online demna de reputatia pe care o are deja in mediul offline:

Provocare
Clientul a fost, de la bun inceput, concentrat pe actiune si oferte concrete, motiv pentru care a trebuit sa lucram eficient si sa exprimam multe in cuvinte putine. E drept, am avut la indemana o strategie vizuala de mare potential, insa provocarea a reprezentat-o tocmai stabilirea unui echilibru intre imagine si cuvinte. Site-ul s-a dorit a fi, in ansamblu, o platforma de prezentare.


Abordare
In urma unei discutii detaliate cu echipa clientului, ne-am familiarizat mai intai cu toate particularitatile business-ului lor. Am decis astfel sa conturam un template pe baza de imagini full page, care sa asigure acel impact vizual dorit. In acelasi timp, ne-am pus de acord asupra faptului ca grafica va trebui sa reprezinte mai degraba un context, un suport pentru informatia punctuala. Elementul central avea sa fie simplitatea, iar site-ul am ales sa il structuram dupa un meniu clasic, axat pe cele 3 servicii de baza din portofoliul AGROMCO.


Implementare
Etapa de implementare a decurs impecabil odata ce am convenit asupra abordarii optime. Designerii si developerii nostri au lucrat impreuna la dezvoltarea unei platforme simple si logice, cu functionalitati responsive.

Avand in vedere natura vizuala a proiectului, ne-am concentrat, in mod special, asupra experientei utilizatorului: meniu intuitiv, acces la informatii punctuale, incarcare optima a imaginilor full-page si incarcare rapida a paginilor pe orice device.

***

AGROMCO face diferenta in vietile si in afacerile multor fermieri romani. Ne bucuram ca am avut ocazia sa aducem, la randul nostru, un plus de valoare in munca lor. Cerintele proiectului au fost simple, insa efectele au fost de impact, exact asa cum ne-am angajat ca vor fi.

Services Provided

Web Design

Design web cu focus pe imagini, structura aerisita si foarte usor de urmarit

Dezvoltare Web

Site responsive, creat pe grid Bootstrap, HTML5/CSS3

Clientii nostri

blitz
dacia
dailser
eurogsm
getsetclean
ibcfocus
iquest
ing
jazzintheparkk
melarox
oriflame
artimex
piata
gutenberg
renault
romarg
navmar
sesame
vitacom
vitrina
tabita
bebebrands
chiritalaw
globalinvest
chicville
cmuse
humanbody
lola
parchetpeviata
radp
sdcproiect
roviniete
qubdesign
materom
marlex
fapte