Suntem incantati sa iti dezvaluim noua noastra identitate!

Aceasta schimbare evidentiaza evolutia companiei noastre din 2005 si pana astazi. Descopera noua noastra identitate pe flowmatters.com

Gambling Judge

Overview

Gambling Judge este genul de resursa la care apeleaza orice parior pasionat. Evaluator independent al tuturor programelor de pariuri de pe piata locala, site-ul lor se dezvolta accelerat, necesitand asistenta si mentenanta constanta, pentru o functionalitate optima.

Iata cum contribuim, concret, la mentenanta platformei Gambling Judge:

Provocare
Totul a inceput ca o provocare, pentru simplul motiv ca nu am avut oportunitatea de a lucra impreuna de la zero. Am preluat, asadar, un proiect deja in expansiune, ale carui caracteristici de development si design erau trasate, dar care avea nevoie de upgrade-uri tehnice specifice. A trebuit, deci, sa punem pe picioare un website masiv care rula destul de lent.


Abordare
Pentru a ne pune la curent cu toate eforturile si demersurile pe care clientul le-a facut anterior interventiei noastre, am efectuat mai intai un audit complex. Dupa evaluarea principalelor sectiuni ale platformei, am dispus o serie de masuri si solutii pentru cele mai stringente probleme: performantele tehnice ale platformei respectiv upgrade-urile care sa faciliteze experienta utilizatorilor in site.


Implementare
Primul pas propriu-zis a fost acela de a curata baza de date si de a o optimiza, pentru a imbunatati semnificativ viteza site-ului. Au urmat apoi cateva upgrade-uri in materie de queries si UI design si am fost nevoiti sa cream cateva module WordPress personalizate.

De la acel punct insa, colaborarea noastra cu Gambling Judge se rezuma la upgrade-ul ocazional, in functie de necesitati, si mentenana constanta a platformei. Echipa noastra se asigura ca site-ul functioneaza optim in permanenta, facand fata expansiunii de date si traficului generat.

***

Oamenii din spatele acestui brand au devenit deja, de multa vreme, o autoritate in materie de pariuri, iar noi ne asiguram ca toti clientii lor au parte de un serviciu care functioneaza impecabil. Uneori este usor, alteori greu, insa mereu este o certitudine.

Services Provided

Dezvoltare Web

Custom WordPress, Optimizare Baza de Date, Mentenanta si creare module custom

Clientii nostri

blitz
dacia
dailser
eurogsm
getsetclean
ibcfocus
iquest
ing
jazzintheparkk
melarox
oriflame
artimex
piata
gutenberg
renault
romarg
navmar
sesame
vitacom
vitrina
tabita
bebebrands
chiritalaw
globalinvest
chicville
cmuse
humanbody
lola
parchetpeviata
radp
sdcproiect
roviniete
qubdesign
materom
marlex
fapte