Suntem incantati sa iti dezvaluim noua noastra identitate!

Aceasta schimbare evidentiaza evolutia companiei noastre din 2005 si pana astazi. Descopera noua noastra identitate pe flowmatters.com

Chateau Secretary

Overview

Chateau Secretary ofera o optiune de cazare aparte, in regim self-caterig, intr-o zona rurala idilica din sud-vestul Frantei. Aici, farmecul castelului medieval de la 1640 este imbogatit cu tot confortul pe care si l-ar putea dori chiar si cei mai exigenti oaspeti.

Noi i-am ajutat sa promoveze acest spatiu de cazare unic, in mediul online, tocmai pentru a le oferi acces la o plaja si mai larga de clienti.

Provocarea
Pentru website-ul Chateau Secretary s-a dorit de la bun inceput crearea unei teme personalizate, care sa raspunda punctual obiectivelor platformei online. In acelasi timp, intreaga arhitectura WordPress si design-ul implementat trebuiau sa reflecte eleganta, farmecul si romantismul medieval ce caracterizeaza astazi proprietatea. 


Abordarea
Echipa noastra de developeri si-a propus sa dezvolte o arhitectura simpla si usor de navigat. Intentia a fost aceea de reflecta calitatea serviciilor oferite prin imagini impecabile. Dupa cum se poate observa cu usurinta din screenshot-urile de mai jos, experienta utilizatorului a reprezentat punctul de referinta in tot ceea ce am implementat in site. 


Implementarea
Clientul si-a dorit ca prin acest website sa creeze un canal de comunicare rapid si eficient, pentru a dialoga usor cu oaspetii sai. In plus, era foarte important ca platforma sa permita actualizarea informatiilor, astfel ca am dezvoltat o tema personalizata, prin care se pot edita preturile pachetelor de cazare in functie de sezon, si se pot actualiza cu usurinta rezervarile facute online sau offline. Legatura Chateau Secretary cu potentialii clienti s-a imbunatatit semnificativ datorita acestui modul WordPress personalizat.

Nu am putut insa ignora faptul ca WordPress este o platforma cu anumite vulnerabilitati, motiv pentru care am lucrat la fel de intens si pe partea de securitate a temei. Pe langa implementarea unor masuri de preventie a infectiilor malware, am oferit solutii complexe de securitate a temei, dar si consultanta in alegerea unui pachet de hosting potrivit. 

***

Eficienta prin simplitate a reprezentat elementul central al acestui proiect, insa munca developerilor si a designerilor nu a fost deloc simpla. Cu toate acestea, elementele de design au reusit sa surprinda foarte bine acest deziderat, imbinand armonios simplitatea temei cu eleganta fonturilor si a elementelor de tipografie utilizate.

Services Provided

UI/UX Design

Noi i-am ajutat sa promoveze acest spatiu de cazare unic, in mediul online, tocmai pentru a le oferi acces la o plaja si mai larga de clienti.

Dezvoltare Web

Platforma custom WordPress, HTML5/CSS3, Bootstrap, jQuery

Clientii nostri

blitz
dacia
dailser
eurogsm
getsetclean
ibcfocus
iquest
ing
jazzintheparkk
melarox
oriflame
artimex
piata
gutenberg
renault
romarg
navmar
sesame
vitacom
vitrina
tabita
bebebrands
chiritalaw
globalinvest
chicville
cmuse
humanbody
lola
parchetpeviata
radp
sdcproiect
roviniete
qubdesign
materom
marlex
fapte