Suntem incantati sa iti dezvaluim noua noastra identitate!

Aceasta schimbare evidentiaza evolutia companiei noastre din 2005 si pana astazi. Descopera noua noastra identitate pe flowmatters.com

Navmar

Overview

Navmar nu este o simpla companie, ci un grup de 4 companii extrem de competitive din sectorul industriei maritime. Serviciile lor inlcud:

Gestionarea fortei de munca si aprovizionarea unor clienti internationali, pentru care asigura personal, combustibil, interventii de service si mentenanta, detalii de transport etc.

Transport de marfa, atat pe plan fluvial, cat si maritim, in colaborare cu numeroase agentii portuare.

Solutii de management corporativ, prin gestionarea unor operatiuni administrative de zi cu zi, in regim de outsourcing.

Furnizarea de bunuri imobiliare, prin administrarea cu succes a numeroase portofolii de proprietati si investitii in sectorul imobiliar.

Iata cum am ajutatNavmar sa isi prezinte si sa isi promoveze cu succes cele patru businessuri diferite, in cadrul aceluiasi website.

Provocarea
Navmar este implicat in sectoare de activitate diferite, toate reprezentate in cadrul unei platforme unice. Principala provocare a constat, asadar, in prezentarea eficienta a informatiei, pentru ca utilizatorii sa nu se simta agasati cu detalii inutile si sa gaseasca usor ceea ce ii intereseaza. O arhitectura a informatiei bine gandita a fost, in consecinta, una dintre numeroasele provocari cu care ne-am confruntat la acest proiect, alaturi de unitatea de design in prezentarea celor patru sectoare diferite!


Abordarea
Primul pas in stabilirea unei strategii unitare l-a reprezentat familiarizarea cu particularitatile fiecarui segment in parte, pentru cele patru companii. Echipa noastra a hotarat crearea unei identitati vizuale unice pentru fiecare dintre ele, de la prezentarea generala, pana la arhitectura paginii de contact.

Implementarea
Developerii si designerii nostri au lucrat impreuna pe tot parcursul proiectului. De la stabilirea unui inventar de continut pana la detalierea unui sitemap, pentru a putea ilustra toate companiile intr-un singur meniu general, am trecut la conturarea identitatii prin culoare.

In forma finala, site-ul Navmar este foarte simplu si intuitiv, astfel ca orice vizitator intuieste imediat cum sa acceseze compania care il intereseaza. Diferentierile sunt clare, asa cum sugeram, inclusiv in pagina de contact, unde selectarea unei companii catre care se va transmite mesajul este extrem de facila. Cu doar cateva click-uri, atat formularul de contact, cat si informatiile de contact se ajusteaza conform datelor selectate de utilizator

***
Experimentand in culori si dezvoltand o arhitectura optima, site-ul Navmar prezinta foarte multa informatie, pe un tipar simplu si aerisit. Scopul nostru de a implementa un design care sa impresioneze prin simplitate si care sa nu interfereze in niciun fel cu buna functionare a platformei a fost atins cu succes!

Services Provided

Design Web

Un design unic si simplu care sa faca navigarea foarte usoara.

Dezvoltare Web

Platforma WordPress, Bootstrap, HTML5/CSS3, jQuery

Clientii nostri

blitz
dacia
dailser
eurogsm
getsetclean
ibcfocus
iquest
ing
jazzintheparkk
melarox
oriflame
artimex
piata
gutenberg
renault
romarg
navmar
sesame
vitacom
vitrina
tabita
bebebrands
chiritalaw
globalinvest
chicville
cmuse
humanbody
lola
parchetpeviata
radp
sdcproiect
roviniete
qubdesign
materom
marlex
fapte