Suntem incantati sa iti dezvaluim noua noastra identitate!

Aceasta schimbare evidentiaza evolutia companiei noastre din 2005 si pana astazi. Descopera noua noastra identitate pe flowmatters.com

IBC Focus

Overview

IBC Focus este lider de piata pe segmentul de monitorizare si studiere a proiectelor si a santierelor in constructii. Secretul succesului lor il reprezinta oamenii cu care lucreaza, o echipa de profesionisti dedicati si pasionati, a caror abordare este cu totul nonconformista.

Iata cum am contribuit noi la succesul IBC Focus, ajutandu-i sa isi consolideze prezenta in online, printr-o abordare la fel de nonconformista, in ton cu stilul lor.

Provocarea
IBC Focus este o companie moderna, cu oameni spontani, care nu se tem sa inoveze si sa isi prezinte munca intr-un mod cu totul aparte. Provocarea noastra a constat in facilitarea unei conexiuni cat mai simple si rapide intre vizitatorii site-ului lor si portofoliul pe care isi doreau sa il promoveze. De la prezentarea acestor proiecte de succes pana la prezentarea echipei si a noutatilor din cadrul companiei, conceptul a solicitat foarte multa creativitate.


Abordarea
Dupa numeroase consultari, developerii si designerii nostri au hotarat ca elementul central al site-ului sa fie tocmai portofoliul IBC Focus. Acesta avea sa ia forma unui slider personalizat care sa constituie chiar prima pagina a site-ului. Astfel, vizitatorii pot accesa detaliile proiectelor prin doar cateva clickuri.


Implementarea
Tocmai pentru ca s-a dorit un site cu un design aparte, am dezvoltat o platforma WordPress personalizata, bilingva. Focusul a ramas pe activitatea lor, astfel ca meniul principal a fost inlocuit de un side bar simplu si aerisit, care sa nu distraga atentia de la imaginea centrala. Colorat si expresiv, sliderul nu doar creaza un puternic impact vizual, ci ofera si informatii punctuale despre fiecare proiect, in partea de jos a ecranului. Acesta se misca independent de la dreapta la stanga si invers, permitand o navigare naturala si vizibilitate optima pe display-uri de diferite dimensiuni.

Acelasi pattern de condensare a informatiilor l-am utilizat si in celelalte pagini ale site-ului, de la sectiunea cu documente disponibile pentru download pana la pagina Despre Noi. Chiar si aceasta din urma adopta un stil nonconformist, insotita de umor, spontaneitate si materiale video expresive.

***

De la planificare la implementare, proiectul IBC Focus ne-a adus numeroase provocari si ne-a ambitionat, in egala masura, sa iesim din tiparele clasice. Website-ul dezvoltat este simplu si informativ, dar, in acelasi timp, amuzant de explorat - o imagine in oglinda a echipei IBC Focus, cu personalitatea ei debordanta si profesionalismul de neegalat.

Services Provided

Web Design

Solutii inovatoare pentru prezentarea serviciilor sub forma de slider

Dezvoltare Web

Platforma custom WordPress, implementare slider custom, HTML5/CSS3

Clientii nostri

blitz
dacia
dailser
eurogsm
getsetclean
ibcfocus
iquest
ing
jazzintheparkk
melarox
oriflame
artimex
piata
gutenberg
renault
romarg
navmar
sesame
vitacom
vitrina
tabita
bebebrands
chiritalaw
globalinvest
chicville
cmuse
humanbody
lola
parchetpeviata
radp
sdcproiect
roviniete
qubdesign
materom
marlex
fapte