Suntem incantati sa iti dezvaluim noua noastra identitate!

Aceasta schimbare evidentiaza evolutia companiei noastre din 2005 si pana astazi. Descopera noua noastra identitate pe flowmatters.com

SDC Proiect

Overview

SDC Proiect este o echipa tanara dar ambitioasa si, mai presus de toate, foarte competitiva. Formata din specialisti in proiectare structuri si constructii, consultanta si expertize tehnice, si-a creat deja o reputatie solida pe piata locala. A depasit insa rapid granitele tarii, extinzandu-si activitatea prin colaborari cu clienti si ingineri din cele mai indepartate colturi ale lumii.

Iata cum am ajutat SDC Proiect sa elimine toate aceste bariere geografice si sa devina un furnizor de servicii la fel de competitiv si la nivel global.

Provocarea
Tocmai pentru a putea comunica eficient cu clientii, colaboratorii si partenerii de afaceri, SDC Proiect avea nevoie de vizibilitate sporita si accesibilitate in mediul online. Echipa noastra de developeri si designeri a trebuit sa construiasca website-ul de la zero, oferind consultanta in materie de branding, backend si frontend development, dar, mai ales, in materie de design. Dintre toate, design-ul trebuia sa reflecte cel mai elegant si in acelasi timp subtil domeniul lor de activitate.


Abordarea
Primul pas a constat intr-un audit detaliat si numeroase discutii cu echipa SDC Proiect. Impreuna am decis sa construim o platforma bilingva, care sa le permita sa isi promoveze afacerea atat pe plan local, cat si international. Arhitectura aleasa a fost cat se poate de simpla, iar design-ul s-a bazat pe modele geometrice. Scopul a fost acela de a evidentia, prin orice element al site-ului, meticulozitatea si claritatea stilului de lucru al acestor designeri si ingineri constructori.


Implementarea
Avansand la etapa de executie, am creat un website nou, in WordPress, cu o structura personalizata. Acesta, prin functionalitatile integrate, ii permite clientului sa isi prezinte expertiza in domeniu, alaturi de cele mai relevante proiecte realizate pana acum. In acest scop, am lucrat foarte mult la strategia de ierarhizare a continutului in site.

Un alt punct important l-a reprezentat sectiunea Cariere. Avand in vedere disponibilitatea lor constanta de a recruta pentru a-si consolida echipa de profesionisti in domeniu, ne-am propus sa le oferim toate instrumentele necesare pentru a face acest lucru online. Echipa SDC Proiect primeste acum notificari automate, de fiecare data cand cineva aplica pentru un job. In plus, fiecare CV pe care il primesc este salvat automat in propriul lor sistem de administrare.

***

SDC Proiect a facut, alaturi de noi, un salt semnificativ in online. De la vizibilitatea redusa cu care au pornit, acum au nu doar un website bilingv care le ofera posibilitatea de a comunica oricand cu oricine, ci si numeroase instrumente de recrutare online. Succesul lor, facilitat de tot ceea ce am implementat noi in materie de design si development, continua insa si in prezent datorita devotamentului si dedicatiei lor.

Services Provided

UI/UX Design

Am ales un desing elegant si simplu care sa reflexte subtil domeniul lor de activitate.

Dezvoltare Web

Echipa noastra de developeri a trebuit sa construiasca website-ul de la zero, oferind consultanta in materie de branding, backend si frontend development. Avansand la etapa de executie, am creat un website nou, in WordPress, cu o structura personalizata.

Clientii nostri

blitz
dacia
dailser
eurogsm
getsetclean
ibcfocus
iquest
ing
jazzintheparkk
melarox
oriflame
artimex
piata
gutenberg
renault
romarg
navmar
sesame
vitacom
vitrina
tabita
bebebrands
chiritalaw
globalinvest
chicville
cmuse
humanbody
lola
parchetpeviata
radp
sdcproiect
roviniete
qubdesign
materom
marlex
fapte