Suntem incantati sa iti dezvaluim noua noastra identitate!

Aceasta schimbare evidentiaza evolutia companiei noastre din 2005 si pana astazi. Descopera noua noastra identitate pe flowmatters.com

Qub Design

Overview

Atelier Qub Design este un proiect nascut din pasiune, creat de un designer de interior care a strans in jurul lui o echipa de oameni la fel de pasionati – designeri, arhitecti, developeri si fotografi. Impreuna s-au afirmat pe piata locala inca din 2008, portofoliul lor incluzand astazi proiecte variate, de la design rezidential si comercial, pana la design arhitectural, design de hoteluri, resorturi si multe altele.

Iata cum am ajutat Atelier Qub Design sa isi dezvolte un website care sa reflecte calitatea serviciilor pe care le ofera, de la arhitectura planificata pana in cele mai mici detalii, la designul elegant al intregii platforme.

Provocarea
Pentru acest site de prezentare a trebuit sa punem in lumina lucrarile lor reprezentative. Pe langa editarea de imagini supra-dimensionate, de foarte buna calitate, am lucrat si la dezvoltarea unui design modern si am pus bazele unei structuri personalizate, care sa permita o conexiune facila si intuitiva intre serviciile oferite si proiectele care ilustreaza aceste servicii.


Abordarea
Strategia noastra  a fost aceea de a crea doua sectiuni distincte ale site-ului. Am expus astfel, pe de o parte, proiectele de succes, iar pe de alta parte, produsele dezvoltate de catre Atelier Qub Design. Acestea din urma pot fi selectate de clientii lor, dupa preferinta, pentru a le integra in proiectele lor. Astfel am decis inclusiv structurarea paginii de prezentare a proiectelor, in sectiuni individuale.


Implementarea
Site-ul Atelier Qub Design a fost dezvoltat in WordPress, prilej cu care am implementat functii personalizate, conform cerintelor clientului. Pentru partea de proiecte am dezvoltat un modul WordPress personalizat care sa permita utilizatorilor sa vizualizeze imaginile pentru fiecare proiect in parte in modul full-screen. Calitatea muncii lor a fost astfel pusa si mai bine in valoare, oferindu-le clientilor posibilitatea de a privi in detaliu imagini de inalta rezolutie.

O alta parte a proiectului care a necesitat atentie speciala atat pe partea de development cat si pe partea de design a reprezentat-o sectiunea About Us. Acolo am creat un timeline vizual plin de culoare, in care am ilustrat evolutia Qub Design de-a lungul anilor, prin prezentarea celor mai valoroase proiecte ale lor.

Nu in ultimul rand, am personalizat tema aleasa astfel incat sa le permitem utilizatorilor plasarea rapida de comenzi pentru produsele din portofoliul Qub Design. Astfel am oferit acestui website de prezentare o nota mult mai practica, facilitand si achizitionarea unor produse de design interior.

***

Dezvoltarea unui website pentru o companie de design arhitectural atat de competitiva ne-a provocat constant sa oferim solutii de design si development care sa egaleze stilul si preferintele clientului. La fel ca Atelier Qub Design, si noi ne-am depasit limitele creative, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Astazi, echipa Qub Design se bucura de o prezenta online de invidiat!

Services Provided

UI/UX Design

Design curat, unic si focusat pe o navigare usoara

Dezvoltare Web

Platforma WordPress, Arhitectura Informatiei, Bootstrap, HTML5/CSS3, jQuery

Clientii nostri

blitz
dacia
dailser
eurogsm
getsetclean
ibcfocus
iquest
ing
jazzintheparkk
melarox
oriflame
artimex
piata
gutenberg
renault
romarg
navmar
sesame
vitacom
vitrina
tabita
bebebrands
chiritalaw
globalinvest
chicville
cmuse
humanbody
lola
parchetpeviata
radp
sdcproiect
roviniete
qubdesign
materom
marlex
fapte